Skip links

Hoe ga ik mijn werk nu als coach invullen?

Hoe ga ik mijn werk nu als coach invullen?

Een eigen onderneming beginnen vergt veel moed, doorzettingsvermogen, gedrevenheid, passie en vertrouwen. In november 2019 heb ik mij ingeschreven bij de KvK. Ik wist vanaf het begin dat het tijd met zich meebrengt voordat je kenbaar en gevonden wordt als (startende) ondernemer. Een inbeddingsperiode zegmaar…

Kortom: Je komt langzaam of juist in een stroomversnelling op de goede weg. Maar dan…..het coronavirus….Niet NU please… Zoals een ieder op dit moment wel ervaart, in wat van positie je ook zit. Je hebt geen keus, accepteren, het is er, maar hoe nu verder? Het dwingt je na een tijd van berusting om nieuwe keuzes te maken en vooral je creativiteit te gebruiken. Wat is nu passend voor mij? En wat zijn de mogelijkheden? Je bent op zoek naar een sleutel die nieuwe deuren voor je kunnen openen.

Een (semi) switch in je carrière is lastig, maar zeker niet onmogelijk. Het coronavirus dwingt mij om naast mijn onderneming er een baan in dienst bij te nemen. Iets wat op mijn weg is gekomen, en ik voel, niet voor niets. Een job als accountmanager, waar ik binnenkort mee ga starten en ook heel erg happy van wordt, en in wie ik ook ben. Voor mij NU perfect om beide passies te kunnen combineren.

Peter Hoogland Coaching